Har din leverandør personoplysninger om dig?
15/05/2018
Selskabsloven er ændret: Lavere aktiekapital og risiko for tvangsopløsning
30/05/2018

Sikkerheden er i top trods større brand på Greve Strandkro

Lørdag nat i Pinsen udbrændte sidebygningerne til Greve Strandkro ved en voldsom brand. Politi, brandmyndigheder og Beredskabet gjorde alt hvad de kunne for at slukke branden og det lykkedes at begrænse ilden så den ikke fik fat i hovedbygningen eller omkringliggende ejendomme. Det er endnu uvist præcist hvor og hvordan branden opstod, og en redegørelse afventes fra myndighederne som fortsat arbejder på stedet.

Ingen personer kom noget til under branden

”Trods myndighedernes store indsats, har vi desværre måtte træffe den sørgelige beslutning, at rive den gamle historiske biograf ned og de tilstødende festlokaler. De er simpelthen ikke til at redde og dygtige fagfolk arbejder i disse døgn på, at fjerne de ødelagte sidebygninger”, udtaler ledelsen og ejerne af Global Revision, der tillige er medejere af bygningerne, og fortsætter: ”Vi er utroligt taknemmelige for, at ingen personer kom til skade og at vores hovedbygning slap med skrækken, selvom ilden kun var få meter derfra. Vi har kun ros tilovers for brandmandskabet som slukkede branden og forhindrede at den bredte sig. Uden deres indsats var alt uden tvivl brændt ned. ” 

Greve Strandkro er blevet gennemrenoveret siden overtagelsen i 2010 og huser i dag pizzeria, sushirestaurant og festlokaler foruden Global Revisions egne kontorlokaler på førstesalen.

Nødprocedure giver “Business as usual” for kunderne hos Global Revision

Siden branden har ejerne af strandkroen arbejdet i døgndrift på at tilsikre, at generne ved branden er så få som muligt for deres medarbejdere, kunder og deres lejere i bygningen.

Myndigheder, forsikringsfolk og håndværkere er fortsat i fuld gang med at skabe sig et overblik over skaderne og heldigvis ser det ud til, at kun sod- og EL-skader holder Global Revision fra igen at kunne bruge kontorlokalerne på førstesalen. I den mellemliggende periode vil medarbejderne arbejde hjemmefra eller fra afdelingen i Køge og kunder vil derfor fortsat kunne komme i kontakt med alle ansatte pr. mail og telefon som de plejer. Denne nødprocedure var allerede sat i system dagen efter branden udbrød.

”At vores smukke bygning ikke har fået større skader er næsten uforståeligt hvis man så branden. Heldigvis er vores lokaler stort set intakte og vi forventer derfor, at der kun vil gå en uges tid eller to før vi igen kan benytte vores kontorlokaler på førstesal. I den mellemliggende periode arbejder vi ufortrødent videre for vores kunder og vi gør alt hvad vi kan for at kunne levere samme høje standard som vi plejer.” udtaler ledelsen.

Trods de store udfordringer som branden har medført i den kommende periode for alle ansatte i Global Revision, har ledelsen kun ros at give til medarbejderne. De har udvist enorm fleksibilitet og ansvar overfor hinanden, kunderne og deres arbejde.

 

IT Sikkerhed er en topprioritet hos Global Revision

”Gennem årene har vi taget vores IT-sikkerhed meget seriøst og det betyder, at vi kan garantere alle vores kunder, at al data, IT og arkiver er 100% i sikkerhed trods branden.” udtaler ledelsen og fortsætter:
”Vi vil gerne pointere, at vi er fuldt ud bevist om vores store ansvar og derfor har vi gjort os mange anstrengelser gennem årene for at tilsikre, at hvis sådanne voldsomme hændelser skulle ske, at det ikke ville påvirke vores IT-sikkerhed. Derfor kan alle kunder være helt sikre på, at intet er gået tabt i branden”

Fremtiden for Greve Strandkro

I første omgang vil istandsættelse af hovedbygningen være førsteprioritet, så restaurationsgæster igen kan nyde pizzaer og sushi i det dejlige sommervejr og det forventes, at pizzeriaet kan åbne igen inden for få dage. Værre ser det dog ud for sushirestauranten som var tættere på branden og under brandslukningen fik større skader. Der forventes derfor en del mere arbejde med at få sushilokalerne op at køre, før dørene igen kan slås op.

For sidebygningernes grund er det endnu uvist hvad der skal ske. Ejerne vil bruge sommeren på at sunde sig over chokket over den voldsomme brand og så småt begynde at undersøge hvilke muligheder der er for opførsel af nye bygninger. Den unikke og smukke placering har allerede givet et væld af idéer. Dertil har Global Revision været i konstant vækst siden de flyttede til og derfor vil en udvidelse af kontoret være en naturlig del af overvejelserne omkring grundens fremtid.