Revisorelev

Vi søger endnu en elev til vores kontor i Greve eller Køge

Vil du uddanne dig inden for revision, løse spændende revisionsopgaver i samarbejde med erfarne revisorer og være en del af et godt team?

Global Revision har mere end 100 års erfaring tilsammen med revision og rådgivning af små og større virksomheder. Målet for vores virksomhed er at give kunderne noget mere end blot den lovpligtige revision, selvangivelse, årsrapport og bogføringsassistance. Nøgleordene hos os er derfor kvalitet, rådgivning og udstrakt kundeservice. Det betyder, at vi løfter i flok og at vi uanset jobfunktion, vi sætter kunden i centrum.

Vi står for din praktiske uddannelse

Du vil få et selvstændigt job, hvor du får base på kontoret i Greve eller i Køge, men hvor du til tider også kommer til at arbejde ude hos vores kunder. Elevuddannelsen er toårig med veksling mellem teori på handelsskolen og interne kurser samt praktisk arbejde på forskellige opgaver gennem elevtiden. Som revisorelev får du viden om bogholderi, revision, regnskab, skat, moms, afgifter mv., og du kommer til at arbejde sammen med erfarne revisorer, som står for din praktiske uddannelse.

Du kommer ind i en afdeling med glade og smilende kolleger, som glæder sig til at byde dig velkommen og vi håber at du bliver motiveret af et godt socialt forum. Du vil desuden blive tilknyttet vores ”mentorordning”, så du kan få sparring og udvikle dine kompetencer løbende.

Engageret revisorelev med næse for tal og rådgivning

Vi forestiller os, at du har en baggrund som for eksempel HHX (eller anden relevant gymnasial baggrund), HA eller cand.merc.aud., og at du har lyst til at engagere dig i denne stilling, som er både udfordrende og ansvarsfuld. Du har et godt kendskab til MS Office-pakken. Som hovedregel påbegyndes HD på aftenskole efter det første år som revisorelev. Vi betaler naturligvis bøger og gebyrer til studiet.

Som person er du:

  • Udadvendt, engageret og serviceminded
  • Fleksibel og klar til at påtage dig udfordrende og komplekse arbejdsopgaver
  • En holdspiller, der evner at arbejde selvstændigt og som ønsker at samarbejde
  • Interesseret i at arbejde med tal og rådgivning

Du formår at fokusere på detaljerne i dit arbejde, og du engagerer dig fuldt ud i dit arbejde. Du har fokus på, hvad der er bedst for dine kunder, og du trives med at arbejde selvstændigt samtidig med, at du gerne vil bidrage til det gode samarbejde på kontoret.

Hvad får du når du starter hos os?

Så får du selvfølgelig en god løn som modsvarer dine kvalifikationer, dertil pensionsordning og internetopkobling derhjemme. På sundhedssiden får du ulykkesforsikring og der er mulighed for andre bruttolønsordninger efter aftale.

Hvorfor søge hos os?

I Global Revision gør vi meget for at værdsætte dig som medarbejder og du får tildelt stort ansvar. Dine kompetencer og indsats prioriterer vi højt, og du vil få indflydelse på udviklingen i afdelingen, på de arbejdsopgaver du kommer til at have, og også på hvordan du udfører dem. Vi gør et stort arbejde for at pleje hele vores stab med kurser og løbende udvikling som rækker langt ud over elevtiden, og der lægges stor vægt på at skabe en god arbejdsplads gennem sociale aktiviteter og tilbud. Så er du ambitiøs og socialt anlagt, vil du passe godt ind i vores uformelle hverdag med fokus på kundeservice, rådgivning og ”det lille ekstra” som giver vores kunder den bedst mulige kundeoplevelse.

gang

Ansøgning

Send os din ansøgning hurtigst muligt, dog senest d. 1/2-2017. Vi udvælger kandidater og indkalder til samtale umiddelbart derefter, med forventet tiltrædelse pr. 1/9-2017.

Send en kort, præcis ansøgning samt CV til os på kontakt@globalrevision.dk, mærk din mail Revisorelev.

Hvem er vi?

Global Revision drives med ca. 20 ansatte fra moderne lokaler i Greve og Køge. Vores kunder er mindre og mellemstore virksomheder med en årlig omsætning på mellem 0 og 450 mio. kr. og 1 – 120 ansatte. Vore kunder driver deres virksomhed som aktie- og anpartsselskaber, personlige virksomheder K/S’er, I/S’er, fonde, foreninger samt skoler. Vil du vide mere, så læs mere her