hf-hoveddør

Referencer

Størstedelen af vores nye kunder kommer via referencer. Det er vi utrolig stolte af.
Læs her hvad et udpluk af vores kunder siger om os og vores samarbejde med dem.

John Danielsen

JD Finans ApS


Tillid

Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere. Det skal være nogle mennesker som vi falder godt i hak med og som vi kan se os selv give en langsigtet relation. Global Revision kender os ind til benet – Intet er fremmed, og det giver os 100 % tillid til dem.

Svend Buchardt

Buchardt Kulinarisk Design ApS


Dialog

Global Revision forstår os. Vores prioriteter er ens og vi har en god kommunikation. Derfor sparrer vi meget med dem og rådgivningen er mindst lige så vigtig som revisordelen. Global Revision ordner fast vores bogføring og regnskaber, så vi selv skal bruge så lidt tid på det som muligt. Det skal bare køre – og det gør det.

Dan Rasmussen

Dan Rasmussen VVS ApS


Øjenhøjde

Som vvs‘er ved jeg alt om kobberrør, men intet om regnskaber, så da vi skulle have ny revisor, lagde jeg stor vægt på at finde en sparringspartner, som er i øjenhøjde med os, og ikke bruger en masse floskler og ”faglir”. Global Revisions indsigt i min virksomhed, gør at vi sparrer om meget andet end bare tal, og uanset hvad jeg spørger om, får jeg ærlige svar og en service udover det sædvanlige.

Frank Due

Slotskælderen ApS


Samarbejde

Vi har været kunder hos Global Revision i over 10 år. Det som er så fantastisk ved vores samarbejde, er indsigten og fleksibiliteten i vores sparring, som mange gange går langt ud over revisions- og regnskabsdelen.  Får jeg en sjælden gang spurgt om noget, de ikke ved, ringer de altid hurtigt tilbage.

Ulla Nielsen:

Øre-, Næse- Halsklinikken Greve ApS


Kemi

Den personlige kontakt og kemi er vigtig for os. Vi kan tydeligt mærke at vi ikke bare er et tilfældigt kundenummer i rækken. Vi vil gerne kunne mærke, at vi er i centrum, og derfor bruger vi Global Revision til meget andet end det årlige regnskab. I dag samarbejder vi proaktivt på at videreudvikle vores virksomhed, og de er gode til at holde os i ørerne så vi når vores målsætninger.

Rikard Hansen

Centertool A/S


Service

Global Revision er altid nemme at få fat på. De svarer hurtigt, og langt de fleste gange vender de tilbage indenfor en halv time. Vi har været utrolig tilfredse og trygge med dem – der er bare styr på alt.

Jannik Kampmann

O.K. Entreprise ApS


Omhu

Et regnskab kan de fleste revisorer lave, men at finde en proaktiv samarbejdspartner, som gennem indsigt i ens virksomhed ser muligheder og udviser rettidig omhu, er langt sværere. Det har vi fundet i Global Revision.

Claus Grønborg

FC Roskilde A/S


Proaktiv

Den store forskel på Global Revision og en almindelig revisor er den personlige relation.  Da vi valgte Global Revision, lagde vi vægt på at finde en kompetent og proaktiv sparringspartner og det har vi helt sikkert fundet. Vi lytter meget til dem for at finde nye forretningsmuligheder og jeg synes bestemt de gør en forskel for os.

Kim Frederiksen

Kontakt ApS


Indsigt

Efter jeg skiftede til Global Revision blev jeg overrasket over hvor meget indsigt de havde i min virksomhed i forhold til min tidligere revisor. Der er styr på sagerne, og vi er i løbende dialog omkring udviklingen af mit firma. Faktisk vender jeg alle større beslutninger med dem, og den rådgivning jeg får, gør ofte beslutningerne nemmere at træffe.

Ove Søltoft

JN Ekspedition Øst A/S


Problemknuser

Når vi vælger vores samarbejdspartnere, går vi altid efter de bedste af de bedste. Vi forventer mere end blot standard, så vi har altid en klar formodning om at vores økonomiske rådgiver skal være en kompetent sparringspartner, problemknuser og bestride en stor faglig viden. Derfor har vi været hos Global Revision gennem en længere årrække – og vi bliver!

Claus Hammerby

Get Visual A/S


Uvurderlig starthjælp

Global Revision ydede en uvurderlig hjælp da vi i 2010 stiftede Get Visual A/S. Vi fik en masse praktisk starthjælp gennem rådgivning og sparring, og vi var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Vi har i dag en god kemi og har kun positive ting at sige om vores samarbejde