gang

Rådgivning og sparring

Alle virksomheder, uanset størrelse, oplever jævnligt at skulle træffe større beslutninger omkring deres fremtid, investeringer og økonomiske forhold. Mange kunder oplever, at det kan være utrolig svært at finde en upartisk sparringspartner, og derfor tilbyder vi alle vores kunder at hjælpe dem, gennem sparring og rådgivning til at træffe de bedst mulige valg. Vi tilstræber at komme hele vejen rundt om dine ønsker i en værdiskabende proces, så du er klar til fremtidens udfordringer.

Fagligt matcher vi de største revisionshuse i landet, og vores mangeårige baggrund i revisionsbranchen kommer dagligt vores kunder til gode. Vi ser ofte, at rådgivningen går langt ud over revisions- og regnskabsdelen, og den fortrolighed og tillid er grobunden for et proaktivt, velfungerende og ikke mindst langsigtet samarbejde.

Hilsen
Eddie Holstebro og Henrik Johansen
Ejere og partnere i Global Revision

Sådan kommer vores samarbejde i gang

Med kun 4 trin er du på vej til en hel anden type revisionsoplevelse
ring1

Kontakt os

Kontakt os og lad os finde en dag at mødes. Brug vores kontakt formular eller ring til os med det samme på tlf. 4397 8777
kaffe2

Første møde

Første møde er naturligvis altid gratis og ganske uforpligtende. På en god times tid lærer vi hinanden at kende og finder ud af hvad vi kan hjælpe jer med.
mapper3

Opstart af samarbejde

I udvælger hvilke services vi skal hjælpe med, og vi står naturligvis klar til rådgivning og sparring så samarbejdet kommer godt fra start.
penge4

Det langvarige samarbejde

I takt med at vi får mere og mere indsigt i jeres virksomhed, kommer vi gerne med gode råd. Ofte sparer vores kunder mange penge når vi dykker ned i tallene.