moleekyle-K

Om Global Revision

Siden vi startede i år 2001 er vi stødt og roligt vokset år for år.

Global Revision blev stiftet i september 2001 efter et ønske om at tilbyde kunderne andet og mere end det de store revisionshuse kunne, og ejes i dag af Henrik Johansen og Eddie Holstebro.

Den filosofi holder stadig den dag i dag, og vi kan se at vores kunder værdsætter os for det. Hos os får man 2-3 faste kontaktpersoner og dermed bliver man aldrig bare et kundenummer i rækken. Vi gør vores bedste for at give præcis de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor opererer vi ikke med hyldevarer, men med løsninger tilpasset kundens behov. Vi lægger stor vægt på kundeservice og kundetilfredshed, og strækker os langt for at imødekomme alle vores kunders behov og forventninger.

Global Revision har i dag omkring 20 ansatte, men vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere. Vi er beliggende på Greve Strandvej 9 i Greve. Vi gør et stort arbejde for at pleje vores medarbejdere med kurser og løbende udvikling, og der lægges stor vægt på at skabe en god arbejdsplads gennem sociale aktiviteter og tilbud.

Er du interesseret i at arbejde for os, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kontakt@globalrevision.dk.

Global Revision samarbejder i dag med en række virksomheder hvor vi tilkøber os specialisthjælp f.eks. skatteeksperter, advokater eller anden ekstra hjælp i de tilfælde hvor kundeopgaverne ikke kan løses inhouse.