Skat ved køb og salg af Bitcoins
25/10/2018
Billigere elektricitet i sommerhuset
31/01/2019

Nye ejendomsvurderinger udskudt igen

Nye ejendomsvurderinger udskudt igen

Regeringen har udskudt de nye ejendomsvurderinger yderligere et år, så ejendomsskatter af de nye ejendomsvurderinger først skal betales fra 2021. Vær i øvrigt opmærksom på, at du i dag har mulighed for at overdrage fast ejendom til nærtstående til 15 procent under den offentlige vurdering. For de fleste ejendomme vil den offentlige vurdering sandsynligvis stige efter de nye vurderinger.

De nye ejendomsvurderinger bliver efter planerne nu først udsendt til boligejerne successivt fra 1. juli 2020 med skattemæssig effekt i 2021. I 2019 udsendes alene vejledende vurderinger. I april 2019 modtager samtlige boligejere generel information om de nye ejendomsvurderinger, og i juli 2019 modtager 80.000 ejere af enfamiliehuse tilbud om vejledende vurderinger. Formålet er at opnå feedback fra boligejere og korrigere eventuelle fejl før udsendelsen af de faktisk gældende vurderinger. I juli 2020 påbegynder udsendelsen af nye juridisk bindende vurderinger til boligejere.

 

Hvis du har planer om at overdrage fast ejendom til nærtstående, kan det måske være en god idé at gøre dette, inden de nye vurderinger træder i kraft. Tag fat i os, hvis du vil vide, hvad udskydelsen kan betyde, hvis du overvejer at overdrage fast ejendom til nærtstående.