21/09/2018

Ny teknologi kan forbedre din konkurrenceevne

Ny teknologi kan forbedre din konkurrenceevne Danmark er blandt de mest digitale lande i EU, men de danske virksomheder halter efter, hvad angår anvendelsen af nyere teknologier. Har du styr på, hvilke muligheder den nye teknologi giver dig og din virksomhed?
06/09/2018

Er din virksomhedsadresse registreret korrekt?

Er din virksomhedsadresse registreret korrekt? Adressen på danske virksomheder og foreninger er registreret i CVR, og virksomhederne er selv ansvarlige for, at adresseoplysningerne er opdaterede og korrekte.
31/08/2018

Hvornår har du sidst tjekket dine kunders kreditværdighed?

Hvornår har du sidst tjekket dine kunders kreditværdighed? Er dine kunder stadig kreditværdige, og kan du regne med at få dine penge hjem? Er dine leverandører fortsat i stand til at levere? Selskaber, der indberetter deres årsrapport for sent, har oftere en dårligere risikovurdering og forbehold i revisionspåtegningen end selskaber, […]
17/08/2018

Beskatning af fri bil er forøget

Beskatning af fri bil er forøget Hvis du i din virksomhed har firmabiler, der bliver brugt til privatkørsel, skal du huske at ændre beskatningsgrundlaget, hvis du eller dine medarbejdere vil undgå en skatteregning senere.
29/06/2018

Søger du en ung feriemedarbejder?

Søger du en ung feriemedarbejder? Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på de gældende regler, når børn og unge under 18 år arbejder i din virksomhed. Du bør altid indhente information om de særlige regler, der gælder for din branche og den konkrete type af arbejde, som den unge skal […]
29/06/2018

Beskatningsregler for brug af firmasommerhus

Beskatningsregler for brug af firmasommerhus En del virksomheder tilbyder medarbejderne, at de kan leje virksomhedens sommerhus til en fordelagtig pris. Er der grænser for, hvor billigt man må leje et sommerhus, og hvilke beskatningsregler gælder?
30/05/2018

Selskabsloven er ændret: Lavere aktiekapital og risiko for tvangsopløsning

Selskabsloven er ændret: Lavere aktiekapital og risiko for tvangsopløsning Nedsættelse af kapitalkravet i aktieselskaber og krav om at registrere reelle ejere ved etablering af ny virksomhed er centrale nye ændringer i selskabsloven. Ændringerne træder i kraft den 1. juli 2018.
25/05/2018

Sikkerheden er i top trods større brand på Greve Strandkro

Lørdag nat i Pinsen udbrændte sidebygningerne til Greve Strandkro ved en voldsom brand. Politi, brandmyndigheder og Beredskabet gjorde alt hvad de kunne for at slukke branden og det lykkedes at begrænse ilden så den ikke fik fat i hovedbygningen eller omkringliggende ejendomme. Det er endnu uvist præcist hvor og hvordan […]
15/05/2018

Har din leverandør personoplysninger om dig?

Har din leverandør personoplysninger om dig? EU’s databeskyttelsesforordning træder i kraft den 25. maj 2018. Forordningen giver dig en række rettigheder over dine personoplysninger, der behandles af private virksomheder, offentlige myndigheder eller enhver anden dataansvarlig. Du kan læse om dine rettigheder i det nedenstående.
22/03/2018

Urealistisk lavt privatforbrug kan give skattesmæk

Urealistisk lavt privatforbrug kan give skattesmæk Som virksomhedsejer skal du være opmærksom på, at størrelsen af dit privatforbrug hænger sammen med din indkomst. Et urealistisk lavt privatforbrug kan medføre, at SKAT forhøjer din skattepligtige indkomst. Dermed risikerer du en ubehagelig ekstra skattebetaling, hvis du ikke kan forklare størrelsen af dit […]