22/03/2018

Urealistisk lavt privatforbrug kan give skattesmæk

Urealistisk lavt privatforbrug kan give skattesmæk Som virksomhedsejer skal du være opmærksom på, at størrelsen af dit privatforbrug hænger sammen med din indkomst. Et urealistisk lavt privatforbrug kan medføre, at SKAT forhøjer din skattepligtige indkomst. Dermed risikerer du en ubehagelig ekstra skattebetaling, hvis du ikke kan forklare størrelsen af dit […]
06/03/2018

Er din virksomhed sikret imod CEO fraud?

Er din virksomhed sikret imod CEO fraud? Fænomenet CEO fraud, som er svindel med direktørens identitet, er et stigende problem i Danmark. Derfor bør du overveje, om din virksomhed er tilstrækkeligt beskyttet. CEO fraud kan vise sig at være dyrt for din virksomhed, men med interne kontroller kan du forebygge […]
06/02/2018

Alle hævninger på mellemregningskontoen risikerer beskatning

Alle hævninger på mellemregningskontoen risikerer beskatning Du kan risikere at blive beskattet af alle dine hævninger på mellemregningskontoen, hvis du ikke passer på. Hvis din mellemregningskonto altid står i plus, slipper du for beskatning af hævninger.
06/02/2018

Har du styr på dine skattefrie godtgørelser?

Har du styr på dine skattefrie godtgørelser? Satserne for skattefri kørselsgodtgørelse er hævet med 1 øre i 2018 i forhold til 2017. For at få godtgørelsen skal man køre i egen bil og føre kørselsregnskab. Satserne for skattefri rejsegodtgørelse er ligeledes steget en smule.
16/01/2018

Virksomheder uden registrering af reelle ejere risikerer tvangsopløsning

Virksomheder uden registrering af reelle ejere risikerer tvangsopløsning Der er skrappere sanktioner på vej til de selskaber, der ikke registrerer reelle ejere i det offentlige register.
29/12/2017

Salg og tilbagekøb af bil gav ikke skattemæssig fordel

Salg og tilbagekøb af bil gav ikke skattemæssig fordel Når man køber en bil, der er ældre end tre år efter første indregistrering, beregner man værdien af fri bil med udgangspunkt i den faktiske købspris. Der sker ikke reduktion i beskatningsgrundlaget i takt med at bilen bruges og bliver mindre […]
16/12/2017

Julegaven til dine medarbejdere

Julegaven til dine medarbejdere Vær opmærksom på skattereglerne, når du giver dine medarbejdere julegaver
04/12/2017

Bøde for ikke at have CVR-nummer på varebil

Bøde for ikke at have CVR-nummer på varebil Hvis din virksomhed har en varebil eller en lastbil, der er registreret udelukkende til erhvervsmæssig brug, skal du huske at have mærket siderne på vognen med både din virksomheds CVR-nummer og navn. Ellers risikerer du bødestraf.
16/11/2017

HUSK registrering af virksomhedens reelle ejere senest 1. december !!

HUSK registrering af virksomhedens reelle ejere senest 1. december !! Mange selskaber, virksomheder og fonde skal registrere sine reelle ejere i et offentligt register senest den 1. december 2017. Det gælder eksempelvis alle aktieselskaber, anpartsselskaber, iværksætterselskaber og interessentskaber. Personligt ejede enkeltmandsvirksomheder er dog ikke omfattet af registreringspligten.
10/11/2017

Afvisning af kontant betaling

Afvisning af kontant betaling Fra 1. januar 2018 kan du som virksomhedsejer sige nej tak til betaling med kontanter i tidsrummet fra klokken 20.00 om aftenen til klokken 06.00 om morgenen.